Αποτελεσματικός σχεδιασμός που απογειώνει την επιχείρησή σας

Σχεδιασμός
Εταιρική ταυτότητα CTS
CTS
Δήμος Νέας Σμύρνης
Flightbook
εταιρική ταυτότητα
Εύξεινη πόλη
01.
Εταιρική ταυτότητα

Είναι η καρδιά και η ψυχή της επιχείρησής σας. Είναι η εικόνα της προς τα έξω που μετουσιώνει όλες τις αξίες και τη φιλοσοφία της. Μια δυνατή και αξιομνημόνευτη εταιρική ταυτότητα, σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και σας κάνει να ξεχωρίζετε. Από το λογότυπο μέχρι τα επιστολόχαρτα, τους φακέλους, τα folders και τις εταιρικές κάρτες, σχεδιάζουμε για εσάς μια εταιρική ταυτότητα που θα συζητηθεί!

Καταχωρίσεις
Daikin
ΕΥΔΑΠ
ΙΟΑΣ
Kahla
Eat Walk
02.
Καταχωρίσεις

Ξεχωρίστε ανάμεσα στις σελίδες ενός εντύπου με καταχωρίσεις που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα του αναγνώστη στη στιγμή! Σχεδιάζουμε για εσάς πρωτότυπες, δημιουργικές καταχωρίσεις με σκοπό την προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων της.

Έντυπα
Ευρώπη
ΕΥΔΑΠ
Χάρτης
Lamadine
Diageo
Δήμος Νέας Σμύρνης μονόφυλλα
Κείων Τόποι Τζια
03.
Έντυπα

Ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος έντυπης διαφήμισης που με τον κατάλληλο σχεδιασμό γίνεται και ο πιο αποτελεσματικός, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις σας στα ύψη. Μονόφυλλα, δίπτυχα ή πολυσέλιδα, σχεδιάζουμε για εσάς έντυπα μοντέρνα, λειτουργικά και απόλυτα εναρμονισμένα με το εταιρικό προφίλ σας.

Προϊοντικοί κατάλογοι
Κωστόπουλος
Σαρρής
Αφοι Θωμαίδη
GTSA
Dine
Evivak
04.
Προϊοντικοί κατάλογοι

Ένα πραγματικό «όπλο» στα χέρια σας για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων σας. Αναδείξτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον πλέον ιδανικό τρόπο παρουσίασης και με κορυφαίο δημιουργικό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται απόλυτα στην αισθητική που θέλετε να προβάλετε.

Σήμανση και Προβολή
πινακίδα plexiglas
Εθνική Ασφαλιστική
Δήμος Νέας Σμύρνης
Δήμος Νέας Σμύρνης
roll up
05.
Σήμανση και Προβολή

Φαντάζεστε το λογότυπό σας εφαρμοσμένο σε πινακίδα ή μεγάλη αφίσα; Θα θέλατε να το δείτε φωτιζόμενο; Αναλαμβάνουμε με επιτυχία τον σχεδιασμό διαφημιστικών συστημάτων προβολής, όπως πινακίδες, αφίσες, λάβαρα, roll up.

Εκδηλώσεις / Συνέδρια
Κωστόπουλος Horeca
Δήμος Νέας Σμύρνης plexiglass block
επίτιμος δημότης Δήμος
Κέα
Responsibility Alliance
Save the date
06.
Εκδηλώσεις / Συνέδρια

Κάντε την εκδήλωση σας ή τον εκθεσιακό σας χώρο να ξεχωρίζει! Εμπιστευτείτε μας! Σχεδιάζουμε για εσάς διαφημιστικά υλικά για εκδηλώσεις και συνέδρια που δεν περνούν απαρατήρητα: εκθεσιακά stands, banners, backdrops, τσάντες, folders, badges, lanyards, pins, block.

Εστιατόρια / Ξενοδοχεία
Santorini Secret View Hotel White Rock
Santorini Secret Black Rock
menu Cavo Liakas
Aeifos hotel
Panas Κεφαλονιά
σουβέρ souver
Enoteca
Στο Λαδόχαρτο Νάξος
Κουτί πίτσας Cavo Liakas
07.
Εστιατόρια / Ξενοδοχεία

Θέλετε το menu του εστιατορίου σας πραγματικά εντυπωσιακό; Τα σουπλά σας μικρά έργα τέχνης; Για εσάς που δίνετε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σχεδιάζουμε τα πιο όμορφα και λειτουργικά menu, σουπλά, σουβέρ, θήκες λογαριασμού, κάρτες εισόδου ή «Do not disturb» για το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο σας.

eat walk ετικέτα
Peri Threpsis
Ydoria κουτιά
eat walk ετικέτα
ετικέτα λαδιού
08.
Συσκευασίες

Μετά το λογότυπο, η συσκευασία αποτελεί τον σημαντικότερο τρόπο προβολής. Η σωστά σχεδιασμένη συσκευασία εμπερικλείει όλο το Look & Feel του προϊόντος και απογειώνει την εικόνα και τις πωλήσεις του. Τέτοιες συσκευασίες μπορούμε να σας εγγυηθούμε!

Χρειάζεστε υπηρεσίες παραγωγής;